Heartfulness e-learning


Kære deltager.

E-learnings programmet er designet til dig som har gennemført en Heartfulness workshop/ kursus eller har set de tre Masterclasses videoer.

Skemaet herunder angiver de anbefalede tidspunkter og den optimale varighed af de fire grundelementer.

De indlœres bedst i den viste rœkkefølge.

 

Heartfulness teknik Anbefalet tidspunkt Varighed
Afspænding Når som helst det passer dig Nogle få minutter efter behov
Meditation Om morgenen, og derefter når som helst i dagens løb Mediter til at starte med i få minutter, men gør det hver dag og øg gradvist tiden til maximalt 1 time af gangen.
Renselse Om aftenen efter du har overstået dagens arbejde Foretag renselse i få minutter, men gør det hver dag og øg gradvist tiden til maximum 30 minutter, eller ind til du føler at du har opnået en lettelse i din tilstand.
Meditativ søvn Ved sengetid, lige før du sover 10-15 minutter

Brug vores lydfiler til vejledning i at anvende de enkelte teknikker. Du kan downloade dem til din telefon fra vores Soundcloud konto eller bruge ’Let’s Meditate’ app’en, som findes til både Android og IOS. I app’en er vejledningen på engelsk.

Vi prœsenterer her et kursus forløb på engelsk, som er sammensat af et materiale, der vil vejlede dig i tre teknikker. De udgør tilsammen den daglige Heartfulness praksis: Meditation, Renselse og Meditativ søvn. Vi anbefaler, at du følger dem i den angivne rœkkefølge. Brug først tid på at indøve dig en vane med daglig meditation, før du starter med det nœste element.

Det er afgørende vigtigt, at du støtter dit forløb med regelmœssigt at deltage i fœlles meditationer (sitting) med en trœner. Her kan du få personlig råd og opleve nye meditations tilstande med transmissionen.

“Der skinner et stille lys i hvert eneste hjerte. Det tiltrækker sig ikke opmærksomhed, selvom det altid gemmer sig dér. Det er det lys, der oplyser vores sind, så det oplever skønhed, opsøger muligheder og får vores hjerter til at elske livet…
Dette stilfærdige, indre lys gør os i stand til at opleve og værdsætte, at selve vores eksistens er en velsignelse.”
– Donohue J, p.14 (2007)

Har du spørgsmål eller vil give os din feedback, så skriv til denmark@heartfulness.org. Det vil glæde os at høre fra dig.

Vi vil fortløbende opdatere denne side med supplerende materiale.

De bedste ønsker for din indre rejse,

Heartfulness teamet.

X