fbpx

Hjertemeditations unika

Transmission er det unikke kendetegn ved hjertemeditationen og er alt afgørende for meditationens  effekt. Den kan direkte opleves selv efter få meditationer med en træner.

Det gør meditationen yderst dynamisk og rækker langt ud over, hvad vi ellers kan opnå ved egen kraft. Det kan kun erfares ved at prøve det, for intet teoretisk kan forberede os på essensen af transmissionen.

 

Transformation

Transmission dækker over et begreb som i yoga traditionen kaldes pranahuti. Et sanskrit ord som kan oversættes med overførsel af ånd eller livsenergi til at transformere os som menneske.   

Prana er et velkendt begreb også i litteraturen, men meget svært at præcisere med ord. 

Det er ikke knyttet til en fysisk forandring som dikteres af vores gener og er relativ fastlåst. Ej heller handler det om vores mentale udvikling, som er næsten ubegrænset, men afhængig af vores hjernes kapacitet til at modtage den rette træning. 

Pranahuti medfører en påvirkning på det spirituelle plan eller vores åndelige dimension.   

Spiritualitet er forbundet med selve livets oprindelse, vores eksistens og tilknytning til hvad vi kalder det guddommelige, og på et fysisk plan knyttet til hjertets energi.  

 

Træneren

Når en træner mediterer med transmission opstår der en resonans, som to strenge der slås an og vibrerer sammen.   

Effekten kan føles og fører den mediterende ind i et dybere meditationslag. Det opleves som en subtil energi, der påvirker os gennem hjertet og med tiden fører til en forandring eller transformation, som de fleste beskriver som en vækkelse af livsindhold.

 

Prøv meditation med transmission

Alle kan frit og gratis have en praksis med hjertemeditation, som indeholder meditationer med transmission.

Du er velkommen til at deltage i et kursus med intro til hjertemeditation med transmission. Vi mødes via zoom hver aften i en times tid over en uge – mandag til fredag.

 

 

 

X