LEVERINGSBETINGELSER

Vi sender dig en bestillingsbekræftelsen når vi ser din ordre og en ordrebekræftelse med oplysninger om levering – når vi sender din vare. Vi trækker selvfølgelig først pengene – når vi sender din ordre.

Priser

Alle priser er gældende udsalgspriser inkl. moms.

Betaling

Du kan vælge at betale med følgende kort:

VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard. Vi har ikke betalingsgebyr.

Leveringsform

Vi leverer bøgerne med DAO

Fortrydelse

Du har ret til at fortryde dit køb uden begrundelse inden for 30 dage.

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder dit køb, husk også at sende varen retur og at angive ordrenummeret.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du fortryder købet, skal varerne returneres til:
Heartfulness ApS, Nørrebakken  1,
8600 Silkeborg

Du skal selv betale for returnering af varen.

Ved returnering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor altid postkvittering samt evt. track and trace-nummer.

Tilbagebetaling

Når du fortryder dit køb, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leverings-omkostninger. Leverings-omkostninger tilbagebetales dog kun såfremt du fortryder hele din ordre.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varen er sendt til os.

Vi gennemfører din tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved dit køb.

Reklamation – Hvis der er noget galt med varen

Dit køb er omfattet af købeloven. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af varen.

X