fbpx

LÆR  HEARTFULNESS

 

LÆR HEARTFULNESS MEDITATION MED KAMLESH D. PATEL

 

Kamlesh D. Patel, er den fjerde globale vejleder i heartfulness traditionen, og kaldes også Daaji. Han varetager de mange roller, der kræves af en moderne læremester, og har evnen til at trække på den dybe visdom, der ligger gemt i hjertet, og forholder sig samtidig videnskabeligt til forskningen indenfor meditation, spiritualitet og menneskelig udvikling. Daaji er en flittig taler og skribent, og du kan følg ham på www.daaji.org.

SÅDAN GØR DU:

  • Vælg et tidspunkt der passer dig. Der er brug for ca. en time pr. gang.
  • Tænd din computer, tablet el.lign. og klik ind på den første video
  • Følg instruktionerne i videoen (sproget vil være engelsk med danske undertekster).

Gør det samme de næste to dage for at følge lektion 2 og 3. Du kan godt vende tilbage og gentage lektionerne flere gange.

TUNE OUT TO TUNE IN

Prøv at få dine omgivelser til at støtte processen. Sluk notifikationer på telefonen og computeren. Lad familie og venner vide, at du tager en time i ro, eller endnu bedre, få dem til at deltage. Prøv at undgå at skynde dig videre, når du har fulgt dagens program. Tag i stedet et par minutter til at observere og forankre oplevelsen.

Hav gerne en notesbog og pen i nærheden og noter dine oplevelser og indtryk efter hver masterclass.

2ndjan-img

 

Dag 1

Afspænd og udvid bevidstheden

I den første lektion lærer du en dyb afslapning for at opleve mere fysisk velvære og guidet Heartfulness meditation, hvor der mediteres på kilden til lys i ens eget hjerte. 

Download transkript

3rdjan-img

 

Dag 2

Afstresning og enkelhed

I anden lektion bliver du guidet igennem en enkel teknik til at afstresse sindet. Ved daglig brug af teknikken kan du frigøre dig fra stress og revitalisere dit liv.

Download transkript

4thjan-img

 

Dag 3

Kom i kontakt med hjertet

I den tredje lektion vil du lære at blive opmærksom på den indre stemme i dit hjerte. Du vil lære at observere dine inderste følelser, så du bedre kan tage de kloge valg i livet.

Download transkript

X