Vrads Sande Meditationscenter

Du kan altid besøge vores Heartfulness Meditationscenter – Læs mere om hvordan det foregår.

Der er også weekend-retreats og andre begivenheder herude, som du kan læse mere om.

Formålet med stedet

Vrads Sande Meditationscenter har været et sted for fred og fordybelse siden 1992. Vi har skabt et miljø, hvor folk kan finde ro og dykke dybt ned i Heartfulness meditation.

Heartfulness handler om at lytte til hjertet og fange den inspiration, der kommer indefra. Ved at lytte indad skaber vi en balance mellem det tænkende sind og det følende, intuitive hjerte. Vi udvikler balance mellem det logiske og intuitive og bliver derfor bedre til at håndtere livets udfordringer.

Heartfulness støtter millioner af mennesker og over 500 meditationscentre i mere end 160 lande med at opnå et mere balanceret, centreret og fredfyldt liv gennem meditation, yoga og andre initiativer, der understøtter indre forvandling og velvære.

Begivenheder herude

Meditationsweekender

Du kan komme herud på en weekend og lære at meditere sammen med et hold af 20-30 andre, guidet af 2-4 certificerede heartfulness trænere.

Yogaweekender

Vi tilbyder også flere yoga-weekender i løbet af året, hvor du kan komme herud og opleve, hvordan yoga transformerer krop og sind. Samtidig vil du lære principperne bag yoga.

Fordybelsesretreats

Hvis du allerede har stiftet bekendtskab med Heartfulness Meditation, er du velkommen til at komme herud til en weekend med fordybelse i Heartfulness omkring forskellige emner som omfatter enkelthed, accept og kærlighed.

Ungdomsseminar

Vrads Sande Meditationscenter er også vært til det årlige Heartfulness Youth Seminar, som du får et glimt af i videoen.

Du kan altid besøge meditationscentret

Man kan altid komme herud, for alt fra et dagsophold til et ophold på op til 14 overnatninger, mod en anbefalet donation på 375 kr. pr. nat inklusiv maden.

Lejlighederne er også udstyret med et lille køkken, badeværelse og 4-6 sengepladser. Medbring venligst selv sengetøj.

Der vil ikke altid laves mad til de besøgende, men der er altid friske varer til at benytte sig af og et fælles køkken.

Du er garanteret at der vil være 2 gruppe-meditationer hver dag hele året rundt.

X