fbpx

Tak fordi du deltog i Daaji’s masterclasses.
Hvis du vil videre, tilbyder vi værktøjer der kan uddybe din oplevelse.
Det er gratis ligesom online forløbet.

De næste trin: Kom videre med Heartfulness


Kontakt med en lokal træner

Globalt har vi 6000 Heartspots, hvor du kan få hjælp til at komme dybere i din meditatiospraksis. Du kan få gratis hjælp fra en certificeret Heartfulness træner efter behov.

Download HeartsApp

App’en giver en enkel måde at tilpasse den daglige meditationspraksis til dit eget behov. Masterclasses og instruktion lige ved hånden.

iOS

Lær på egen hånd

Vi har sammensat noget e-learnings materiale. Det er let tilgængeligt og hjælper dig med at praktisere på egen hånd.


 

Doubt and Solution - Solutions and Ideas Concept

Ofte stillede spørgsmål

Kræver Heartfulness anstrengende indsats, vanskelige teknikker, en speciel diæt el.lign.?

Nej, det kræver ingen besværlige teknikker, ingen specielle stillinger og ingen særlige kostanvisninger at praktisere Heartfulness. Du kan følge Heartfulness i dit eget tempo, som det passer dig. Du kan praktisere det i dit hjem eller selv mens du kører i bus, er på flyrejse o.l. Når du oplever effekten af meditationen i dit liv og din interesse vokser, normaliseres vaner og arbejdsmåder naturligt. Når dit sind bliver forfinet vil du opleve at dine tanker og handlinger bliver mere balancerede.

Er Heartfulness tilknyttet nogen religion eller politisk bevægelse?

Nej, Heartfulness er åben for alle uanset religion, race, køn, politisk overbevisning. Det eneste, der kræves, er din interesse.

Hvad hvis jeg også dyrker andre former for praksis?

Der er ingen problemer i at meditere Heartfulness som supplement til andre former for praksis eller religiøs aktivitet. Efterhånden vil du i dit indre finde svar på, hvordan du bedst fortsætter.

Er der gebyrer eller afgifter for at meditere med Heartfulness?

Heartfulness meditation er fuldstændig gratis. Det gælder også sessioner med trænere. Det eneste, der kræves, er din interesse.

Findes der litteratur?

I vores centre – Heatspots – kan du finde bøger og videoer. Alle trænere kan også guide dig i forhold til passende bøger i forhold til din interesse. Vores månedlige engelske Heartfulness Magasin udkommer løbende, og kan gratis downloades fra www.heartfulnessmagazine.com. Se nytårs special udgave som indeholder bedste artikler fra 2016. 

Er der en aldersgrænse for at lœre Heartfulness?

Hvis man er fyldt 16 år kan man starte med Heartfulness Meditation, evt med forældres tilladelse indtil man er 18 år. Der er ingen øvre aldersgrænse. Det er bedst at være mental sund for at praktisere meditation.

Er der noget for børn under 16 år?

Vi har en effektiv afslapningsteknik, som børn reagerer meget positivt på. Når de har prøvet det, er de tit ivrige efter at undervise forældre og andre voksne i, hvordan man slapper af!

X